TOT PARLANT AMB EL SECRETARI GUARDANS

Ignasi Guardans es va despatxar ahir a gust amb el seu partit (CiU) en dues entrevistes a Catalunya Ràdio i RAC1. Segons Guardans va referir-se a els kleenex de CiU, afirmant que CiU l’ha tractat com un “kleenex” i que no és pas ell l’únic a qui el partit l'ha tractat d’aquesta forma “Hi ha dues maneres de concebre la relació amb els polítics i amb les persones: el concepte kleenex i el concepte de dir 'tots som part d'això”, segons ha explicat Guardans.
Guardans també ha fet una defensa de la nova ministra de cultura. Va negar que vagi a treballar al ministeri “d’una anticatalana”, i ha explicat que, en contra del que s’ha dit, la Ministra González-Sinde "no" va firmar el Manifest per la llengua comuna. Al mateix temps que ha recordat que "aquesta mateixa ministra, sent presidenta de l'Acadèmia del Cinema, va defensar la llei del cinema català i va defensar el doblatge al català perquè també considerava que el català necessitava aquest suport”.
Finalment Guardans ha fet memòria i va recordar que "ell no és el primer director general de CDC”, sinó que hi ha hagut d’altres, en temps dels governs d’Aznar, que han seguit fent vida de partit normalment a CDC. Per la qual cosa ha deixat clar que no té cap mena d’intenció de donar-se de baixa com a militant, com li havia insinuat el diputat Oriol Pujol.

Comentaris

Anònim ha dit…
Un polític que parli de com el tracta el partit a ell a nivell personal en públic, i que no parli de com tracta ell a la gent anònima que li ha fet confiança malament. Un altre que només veu la politica en clau personal.vaja fitxatge.

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"