Parlem d'infrastructures.....






Aquests ultims dies es parla força de les infrastructures a nivell de la Comarca del Maresme. Fem un cop d'ull el que recollia al respecte el passat programa electoral de les Eleccions Generals:


“Trasllat de la N-II fora del Maresme, nova carretera intercomarcal entre els pobles de baix i de dalt, vella N-II com a carrer gran, de Camí Ral a Carrer Gran, Gran del Maresme, el podríem batejar. Manteniment del peatge a la C-32 pels de fora amb eliminació gradual del mateix pels usuaris habituals de la comarca, tal com ja tenen els de la punta de baix. En ferrocarril, la doble via –ja trobaran els tècnics la solució- d’Arenys cap el nord, fins a Massanet. La línia orbital cap al interior relligant la segona corona metropolitana, de Mataró a Vilanova i la Geltrú. L’arranjament de les estacions de la línia C-1, 18 estacions amb 50 milions d’euros. Necessitem posar al dia la xarxa viaria pels que som, més de 400.000, i pels nostres requeriments econòmics i socials de mobilitat.”


Sembla doncs precipitat començar posant pals a les rodes, a una proposta que encara ni tant sols camina. Deixem primer que parlin els tecnics i que trobin la millor solució o proposta, quan aquests arribin a Malgrat i estudiïn per on a de passar segons que. I després en tot cas que sigui Malgrat de Mar que decideixi el que creu que és millor pel municipi. Però en tot cas, cal anar pas a pas i pel que hi ha de moment és tant sols un esborç el que s'ha presentat per a la Comarca del Maresme. Serà un projecte de millora força important per a la Comarca de cara els propers anys i també pels seus 400.000 habitants.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"