L'onze de setembre malgratenc


La lectura del manifest de la Diada, la hissada de la senyera i el cant dels segadors van donar el tret de sortida als actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya.
Cada 11 de setembre Malgrat es vesteix de senyeres i celebra amb orgull el dia de Catalunya, rememorant la pèrdua de l'exèrcit català davant les tropes de Felip V de Borbó al 1714. Enguany no ha estat menys i ja es començà a celebrar la diada festiva el dissabte a la nit. A partir de les 10, L'Esbart "Mar Blava", en el marc de les Jornades Internacional Folklòriques de Catalunya i en commemoració de la Diada i la Setmana Gran del Casal del Jubilat, va presentar, amb el suport de l'Ajuntament de Malgrat, el Grup Vyaselle (Bielorússia). Junts van fer que la música i la dansa ens portessin fins les 12 de la nit i la celebració dels actes oficials de la Diada: lectura del manifest de la Diada, hissada de la senyera i cant dels segadors. L'acte va concloure amb la ballada popular de dues sardanes.

Comentaris

Anònim ha dit…
Què? Com va anar la vostra arrossada??
Anònim ha dit…
El millor de tot va ser en Viñolas ballant en rotllana amb els bielorussos.
Quina Diada tan nostrada...
Anònim ha dit…
El millor: l'horari a les 12 de la nit.
Trobo que és per donar facilitats perquè tot el poble hi pugui asssistir.
Anònim ha dit…
Nois-es de la JSC,
tan a la vostra pàgina web com la del PSC de Malgrat (partit que governa) utilitzeu els escrits de la web de l'Ajuntament de Malgrat.
Mes que utilitzar, es "copiar" i ni tan sols hi poseu de quina font provenen.
Lleig, molt lleig ue no us molesteu ni tan sols a fer un escrit vosaltres mateixos i feu servir el text fet per la persona pagada amb diners de tots els malgratencs. Podeu comprovar que en la legislatura anterior aquesta pràctica ha estat habitual pel PSC.
apa siau,
escriure quatre ratlles no costa gens, no cal copiar-les.
Anònim ha dit…
Perquè hi ha una estelada al logo de les JSC?
vull dir el que hi ha sota el puny.
Anònim ha dit…
el senyor jordi romero, regidor de joventut del psc, es veu que té poca feina a l'ajuntament i es dedica afer blocs copiant i enganxant el que altres fan. quin tiu! un impresentable.

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"