Benvinguts/des a JSC Malgrat de Mar.

Benvinguts a totes i a tots a aquest blog, un espai d'informació i de debat. La voluntat de la nostra agrupació local és la d'obrir les portes de la secció local de les JSC de Malgrat de Mar a tothom qui vulgui saber que fem. Debatre temes candents de la societat on vivim i com es pot millorar el que ens envolta, pot ser una manera de participació a través d'aquest mitjà.
Avui en dia ésser jove i que siguis partícep en el món la política és quelcom estrany però ho és encara més que siguis jove i socialista. Tot i que nosaltres això ens omple d'orgull i no ens amaguem de ser-ho ja que treballar per la justícia social és una tasca que ens inquieta i motiva.

La constitució de l'agrupació local de les JSC va ser el 2 d'abril del 2004 essent el primer secretari el company Alberto Rodriguez, desde aleshores l'agrupació ha anat treballant mica en mica sense fer gaire soroll en el poble on vivim (cursa popular de Malgrat de Mar, barraques,...etc). Avui en dia treballem dins de diverses comisions, participem en diversos projectes, editem el nostre propi butlletí i tenim molts projectes de futur que treballem per posar-los en marxa properament.

Hem heretat una democràcia participativa. Una democràcia jove que ha costat suor i sang dels nostres avis (Guerra Civil) i dels nostres pares (repressió). Gràcies al seu testimoni ara sabem que és viure durant quaranta anys en silenci i reprimits. És per aquest motiu que els joves hem d'agafar el testimoni d'ells i millorar la societat. Una societat que reclama un millor benestar, un espai millor on viure i on compartir les seves identitats que la conformen.

Sense més dilacions vull acabar demanant a tothom la vostra participació, penseu com penseu, compartint o no compartint opinions, visqueu o no visqueu a Malgrat de Mar. Les portes són obertes a tothom i sempre sereu benvinguts/des a casa. Una cordial sal.lutació a tothom.

Jordi Romero

Primer secretari de JSC Malgrat de Mar.

Comentaris

MC ha dit…
benvinguts a la bloquesfera

ja teniu un enllaç a Malgrat Confidencial.

Salut i una abraçada
Anònim ha dit…
Benvinguts i felicitats
Anònim ha dit…
la foto a la torreta té delicte
Anònim ha dit…
tot el poble sap que el departament de patrimoni de la generalitat va dictar una resolució que obligava a canviar l'estat de la torreta del castell. Actualment encara no s'ha conplert del tot. Com és que sabent-ho heu decidit fer-vos presentar-vos amb aquesta foto?
Anònim ha dit…
felicitats!!
Anònim ha dit…
no us conec....

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"